Workshops Enno de Kroon

Ervaar de verrassende mogelijkheden van het beschilderen van een eiertray in mijn studio of op een door u zelf gekozen locatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Als je rond een beschilderde eierdoos loopt overlappen de beeldvlakken elkaar. Dat zorgt voor interessante en onverwachte vervormingen, die de kijker ruimte geven voor eigen verbeelding. De combinatie van direct en indirect kijken doorbreekt de beeldvorming, die wij die gewend zijn. Het totaalbeeld krijgt alleen in de geest van de kijker een plek.”

 

Standaard workshop Eierkubisme:

Duur:                2 uur

Groep:              Maximaal 8 personen op locatie, andere locaties zijn bespreekbaar

Locatie:            Tussenwater 3 (Historisch Delfshaven, Rotterdam)

Doelgroep:       Geschikt voor verschillende leeftijden en organisaties. Ook leuk voor een vriendengroep om samen te doen!

Inclusief:          Voor al het materiaal wordt gezorgd. Koffie/thee, frisdrank en sap zijn aanwezig (2 drankjes per persoon)

Prijs:                Op aanvraag (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Ik begeleid u bij het schilderen van een zelfportret op een geprepareerde eierdoos. Het werken aan deze portretten is erg leuk, omdat de zelfportretten niet alleen de makers zelf voorstellen, maar vooral omdat er ook vanzelf een groepsportret ontstaat, dat niet afhankelijk is van de artistieke kwaliteiten van de individuele deelnemers. De werken kunnen na afloop direct worden meegenomen en het resultaat kan door de groep worden besproken in het kader van teambuilding.

 

Kledingadvies: casual. Er wordt gewerkt met acrylverf. Plastic schorten zijn aanwezig, maar de deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun schoenen en kleding. Als de workshop wordt gevolgd door een diner bestaat er de mogelijkheid voor de deelnemers om zich op het atelier om te kleden.

Bereikbaarheid: Het atelier van Enno bevindt zich het charmante ‘Historisch Delfshaven’ te Rotterdam. In de directe omgeving zijn volop horecagelegenheden die plaats bieden aan grote en kleine groepen. Betaald parkeren in de omgeving. Het atelier is ook goed bereikbaar per metro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al zin in?

Meld u dan tijdig aan bij Enno de Kroon 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

media

Media
 

 

© 2016 - 2024 EnnodeKroon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel